Rijschool Rosita

Weer op weg

Heeft u op jonge leeftijd uw rijbewijs gehaald, maar durf je nu je ouder bent niet zo goed meer in de auto te stappen?

Waarom zou u het niet doen? U bent tenslotte nooit te oud om te leren!

Geen nood, wij helpen u graag deze hinder te overkomen. Met een opfriscursus op maat wordt u getraind om weer veilig de weg op te gaan en krijgt u uw zelfvertrouwen weer terug. U ontdekt opnieuw hoe fijn autorijden weer is.

U ervaart het gevoel van vrijheid en onafhankelijk. Ze nou zelf, dat is toch heel wat waard?

Rijschool Rosita heeft een speciaal programma om mensen die al een rijbewijs hebben weer op de weg te helpen als ze al heel lang niet meer gereden hebben of een traumatische ervaring hebben gehad.

Het maakt hierbij niet uit hoelang u al niet meer heeft gereden.

Rijschool Rosita kan een klein aantal lessen verzorgen, waar de punten waar u moeite mee hebt worden aangepakt, of een complete opfriscursus voor de auto verzorgen.

De lessen worden altijd in samenspraak met u gepland en ingevuld

Houd hier rekening mee

Houd er rekening mee dat een rijopleiding voor de wat oudere leerling meer tijd vergt dan voor een jongere leerling. In Nederland is het normaal dat er gemiddeld 40 rijlessen nodig zijn om aan het praktijkexamen deel te nemen.
De BOVAG gaat er vanuit dat iemand van 18 jaar 40 rijlessen nodig heeft en elk jaar dat iemand ouder is, er één rijles extra nodig is.
Zo kunt u ongeveer uitrekenen hoeveel rijlessen u ongeveer nodig hebt om in één keer te slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk maar een schatting.

Tijdens onze opleiding wordt in alle rust en op jouw eigen tempo gewerkt aan dat wat nodig is om gedegen aan het examen deel te nemen.

Wij helpen u weer op weg!
 

 

Neem gerust contact met ons op!

Als je meer informatie nodig hebt!